/Website
Website 2018-03-27T07:41:19+00:00

Complete weboplossing voor starter

Samen stellen we doelen vast, bedenken we en registreren we een domeinnaam en bekijken wat je zelf kunt doen en waar ondersteuning nodig is. Zijn er beelden aanwezig? Welke content moet nog ontwikkeld? Welke content is goedgekeurd en kunnen we dus direct gebruiken?

Met deze totaaloplossing ben je straks voorbereid op de toekomst met een content gedreven professionele website. Een website die interessant is voor je doelgroep en vertrouwen uitstraalt.

Responsive

Een nieuwe website betekent uiteraard ook inclusief responsive (mobiel) design.

Plaatsen content

Waar veel webbouwers de website ‘kaal’ opleveren, begeleidt TOET jouw bij het verzamelen, redigeren en ontwikkelen van content. Maar dat niet alleen. We zorgen er ook voor dat het er allemaal netjes opstaat. We maken PDF’s van de webpagina’s voor de goedkeuringsprocedure en voeren vervolgens eventuele opmerkingen door.

SEO

In het geval van openbare content voor publiek, voegen we metatags en een meta-omschrijving toe voor Google Analytics. Content achter een registratie-module is niet zichtbaar voor Google waardoor het invullen van dit soort data geen zin heeft. Er zijn overigens wel CMS systemen met een eigen analytics zoals Adobe Cq5. Daarin zit een eigen Adobe Analytics ingebouwd, waardoor je tags/zoekwoorden moeten meegegeven aan de content. Adobe Cq5  is een van de duurste systemen en gebruikt door grote internationale (farma)bedrijven.

WordPress

Omdat wij het belangrijk vinden dat je als klant ook weet hoe je iets aanpast op je site, werken wij met het gebruiksvriendelijke WordPress. WordPress is op dit moment het meest gebruikte CMS ter wereld.

 

Meer weten?

Neem contact met ons op als je wilt doorpraten over deze weboplossing voor starters.