//Website analyse
Website analyse2018-09-13T18:04:46+00:00

Je website onder de loep

Hoe krijg ik bezoekers naar mijn website?

Ontwikkel een gestructureerde website met daarin relevante, actuele content met voldoende aandacht voor focuswoorden en metatags. Hierdoor ben je via Google beter vindbaar.

Paar seconden

Zorg ervoor dat de bezoeker binnen een paar seconden vindt waarvoor hij komt. Een gemiddelde bezoeker is namelijk na een paar seconden weer verdwenen van de website. Zorg voor de banaan op de site.

Heldere structuur

Zorg ook voor een heldere structuur en denk goed na over wat je in de navigatieknoppen zet. Staat daar bijvoorbeeld alleen maar ‘Diensten’ of ‘Service’ dan weet een bezoeker nog niets. Maak het concreet. Gebruik je navigatie om duidelijk te maken wat je doet.

Vindbaarheid

Vind je het lastig je eigen website onder de loep te nemen? Dan kan TOET dat ook voor je doen. TOET kijkt naar de bezoekersaantallen, maar ook naar pagina’s die  goed worden bezocht en welke minder. Hoe vindbaar ben je in Google?

Content

Verder kijken we natuurlijk naar de gebruiksvriendelijkheid van je site en of de content is afgestemd op je gewenste bezoeker. En hoe staat het eigenlijk met die content? Hoe actueel en relevant is deze? We gaan het allemaal na.

Tips

Aan de hand van de analyse, ontvang je tips over wat er anders kan, maar ook hoe je dat doet.

Meer weten?