//Webbeheer
Webbeheer2018-09-13T18:04:27+00:00

Webbeheer voor een betrouwbare uitstraling

Plaats regelmatig relevante en actuele content op je website. Hierdoor neemt de betrouwbaarheid van je website toe. Ook beloont Google je met een hogere ranking, mits de content relevant is en aansluit bij wat je aanbiedt. Een betrouwbare website kan rekenen op een gestage toename van het aantal terugkerende bezoekers. Maar wil je dit goed doen, begin dan met het vrijmaken van mensen, tijd en budget. Want het onderhouden van een website, kost nu eenmaal veel tijd.

Zorg ervoor dat er intern mensen zijn die overweg kunnen met het CMS, maar die ook constant op de hoogte zijn van actuele zaken met betrekking tot het bedrijf of het product. Als er geen mensen zijn die continu ogen en oren open hebben met betrekking tot de website, dan blijft de website een statisch visitekaartje en blijf je onvindbaar voor Google.

CMS

De website onderhouden en beheren doe je met behulp van een CMS. Een CMS is het Content Management Systeem waarin alle content staat opgeslagen. Een interview met een specialist? Dan maak je in het CMS een nieuwe pagina aan die je toevoegt aan het navigatiemenu.

Vindbaarheid

Belangrijk voor de vindbaarheid van de website is dat je regelmatig nieuwe content toevoegt aan de website. Op deze manier ziet Google dat je een actuele site hebt en is Google eerder geneigd jouw site hoger te indexeren waardoor je meer bezoekers op je site krijgt. Werk je dus aan het onderhoud, dan werk je ook aan je vindbaarheid.

Contentbeheer

TOET weet hoe belangrijk het is om actuele, relevante content op je site te plaatsen, maar TOET weet ook hoe moeilijk het is om dit op structurele wijze binnen een organisatie te organiseren. Daarom biedt TOET de mogelijkheid dit contentbeheer uit te besteden. Dit kan op verschillende manieren. Uiteraard afhankelijk van het budget maar ook van je wensen.

CMS-Systemen

TOET is bekend met verschillende Content Management Systemen zoals

  • WordPress
  • Concrete5
  • Umbraco
  • Joomla
  • Adobe CQ5

Wil je dat TOET af en toe aanpassingen doet aan de website, een SEO-overzicht voor je maakt of een tekst redigeert? Dan is een strippenkaart een oplossing. Maar wil je echt elke week een update op je site, bijvoorbeeld met nieuwsberichten of wil je een online coördinator/projectmanager waar iedereen terecht kan met vragen over de website? Dan adviseren we een uren-contract af te sluiten of met ons te overleggen over een bijdrage als interim Content Manager. Op die manier ben je altijd verzekerd van een website die up to date is en waar je eigenlijk weinig omkijken naar hebt.

Contact

Meer weten?