/Over Suzanne
Over Suzanne 2018-05-09T14:18:06+00:00
Loading...

Met passie voor online communicatie

Ik ben Suzanne Torenvliet, woon samen in Amersfoort met mijn man en twee zoons van 10 en 13 jaar.

Mijn hart ligt bij online communicatie. Bij het delen van verhalen. Als journalist wil je verhalen vertellen. De online wereld van nu biedt daarin zoveel mogelijkheden.

Ik werk als interim contentmanager/digital support voor verschillende klanten, maar ik ontwikkel ook eigen projecten waarin ik al mijn opgedane kennis en ervaring kwijt kan.

HighTeaFavourites

Zo heb ik in mei 2018 HighTea Favourites gelanceerd. Een online platform voor en door vrouwen waar vrouwen hun verhaal kunnen vertellen om daarmee anderen te inspireren. Ervaringsdeskundigen en experts kunnen zich via het platform aanmelden om andere vrouwen via het netwerk antwoord te geven op vragen. Op die manier wil ik de digitale wereld gebruiken om verbinding met elkaar te behouden.

Mediweetjes

Ook in mei 2018 is MediWeetjes gestart. Geen site met preventieve gezondheidsinformatie, want die zijn er al genoeg, maar informatie over medisch gerelateerde zaken waar mensen weinig van weten. In mijn werk voor farma en zorg ben ik regelmatig mooie dingen tegengekomen waar te weinig aandacht voor is. Ook is de site bedoeld om meer awarness te creëren rondom bepaalde ziektebeelden.

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen of wil je informatie over bovenstaande initiatieven? Ik hoor het graag.