Amersfoort |  +31 610 717 372

Content begint met een goed plan

Zoals je een redactievergadering plant voor de nieuwe uitgave van het corporate magazine, zo plan je ook een redactievergadering voor het creëren van interessante en boeiende content voor je website. Zorg in elk geval voor een projectgroep met daarin ook een accountmanager voor het aandragen van ideeën die wellicht via de doelgroep komen.

Als je een projectgroep hebt, is dat al een mooi begin. Maar zorg ook voor voldoende menskracht binnen de organisatie. Want wil je echt serieus met een website of online communicatie aan de slag, dan heb je daar echt voldoende mensen voor nodig en niet iedereen zit te wachten op nog meer werk erbij. Het is wel zo dat mensen naarmate het online project steeds beter gaat draaien, toch ook enthousiast raken. Om dat te bereiken is soms een externe projectleider nodig.


Projectleider

Als online projectleider heb je namelijk bijna iedereen binnen de organisatie nodig die jou van content voorziet. Kun je een video niet vinden, dan weet een collega dat vast wel. Moeten er zaken aangepast worden in het bestellen van materialen, daar is weer een andere afdeling voor. Moeten er pagina’s eerst door ZINC? Dan weet je ook waar je zijn moet.

Uiteindelijk ontwikkel je met elkaar een mooie, actuele content waar iedereen trots op is.

Ook een online projectleider nodig om een (corporate) website te ontwikkelen?